Válassza a minőséget!

korado1.JPG
A magyar piacon sok radiátormárka található. A legstabilabb márkák közé tartozik a cseh KORADO, a világ negyedik legnagyobb radiátorgyártója. A radiátorok gyártásában már több mint 45 éves tapasztalattal rendelkezünk.
Így elsajátítottuk a radiátorgyártás minden fortélyát, és folyamatosan azon dolgozunk, hogy a világ több mint 40 országában kielégítsük a vevők valamennyi igényét.

gyar.JPG Ehhez nagyon fontos a gyártói háttér, ezért büszkén jegyezzük meg: a világ egyik legmodernebb radiátorgyára a miénk. A legutolsó modernizálásra, és új technológiák telepítésére 2008 és 2011 között került sor. Azóta 4 soron, akár 2.000.000 radiátort tudunk gyártani egy évben. A kiválasztás során különös hangsúlyt fektettünk a környezetvédelemre, nem csak a gyárterületen belül, hanem a gyáron kívül is.
A termékeink csúcsminőségének a fenntartása, valamint a legjobb műszaki paraméterekkel rendelkező radiátorok gyártása, a modern gyártósorokon kívül folyamatos műszaki és formatervezési fejlesztést is igényel. Ezért a KORADO saját fejlesztői csoportja - a legjobb cseh és külföldi szakemberekkel együttműködve - folyamatosan dolgozik az új termékek kifejlesztésén, illetve a jelenleg gyártott szortiment modernizálásán és innovációján, különös hangsúlyt fektetve a termékek műszaki paramétereinek, a használati és esztétikai értékeinek a javítására.

Első helyen a minőség
Az egész világon már 25 milliónál is több felhasználó győződhetett meg az általunk gyártott fűtőtestek csúcsminőségéről. A gyártás már régóta az ISO 9001:2008 szabvány szerint folyik, de emellett rendelkezünk egyéb nemzeti minőségi bizonyítványokkal is, például a német piac által igényelt RAL vagy az angol piacon elengedhetetlen BSI tanúsítványokkal. A gyártott összes fűtőtest jogszerűen viseli a CE jelet, mivel a termékeink tökéletesen megfelelnek az európai jogszabályoknak, köztük az EN 442 szabvány előírásainak. Az összes fűtőtestünk hőteljesítményét akkreditált, erre a tevékenységre felhatalmazott laboratóriumok mérték meg. A KORADO cég által gyártott fűtőtestek csúcsminőségét és hosszú élettartamát garantálják a gyártáshoz felhasznált kiváló minőségű, a legjobb európai beszállítóktól származó alapanyagok, a legfejlettebb gyártási technológiák és a legmodernebb felületvédelmi eljárások alkalmazása, továbbá a tökéletesen átgondolt csomagolási és szállítási rendszer.

Hosszú élettartam
A hosszú élettartam biztosításához az egyik legfontosabb eljárás a felületvédelem, amiben a KORADO több lépéssel is a magyarországi piacon fellelhető radiátorok gyártói előtt jár. Itt konkrétan a kataforézises eljárásról van szó, amely sokkal jobb minőségű felületvédelmet biztosít, mint a hagyományos alapozó festékbevonat, vagy az egyéb elektroforézises eljárások. Ez a technológia biztosítja a tökéletes, teljesen egybefüggő bevonatot (az apró üregekben is), egyedülállóan stabil és korrózióálló, valamint a mechanikai hatásoknak kiválóan ellenálló réteget képez. Ez a réteg hermetikusan lezárja az acéllemez felületét és meggátolja, hogy a környező levegő páratartalma (vagy más egyéb agresszív részecske) közvetlenül kapcsolatba kerüljön az acéllemez molekuláival és korróziós folyamatot indítson el. A technológia folyamatban ez a lépés biztosítja a radiátor esetében  a hosszú élettartamot.

Célkitűzéseink
A KORADO cég hozzá kíván járulni a termékeit felhasználó vevők mindennapi komfortjához. A célkitűzéseinknek megfelelően rendkívül gazdag fűtőtest termékválasztékot kívánunk vevőink elé tárni, hogy mindenki egyéni igénye, ízlése és pénztárcája szerint választhasson fűtőtestet a lakásába, házába, irodájába.

Válasszon Ön is!
A KORADO cég a vevői igények minél teljesebb kielégítése érdekében különböző típusú és méretű fűtőtesteket gyárt. A választékunkban folyamatosan megjelenő új termékek gyakran új trendeket képviselnek a fűtőtestek piacán.

Több mint standard
A KORADO cég által gyártott lapradiátorok széles választékában több mint húsz modell található, amelyeket elsősorban RADIK márkanéven forgalmazunk. Ezen kívül a KORADO cég mindent megtesz azért, hogy az egyes piacokon jelentkező speciális igényeket is kielégítse, így termékpalettánkon megtalálhatók az egyedi és nemzeti követelményeknek is megfelelő fűtőtestek.
A KORADO szortimentjében az oldalsó bekötéssel rendelkező - napjainkban a legelterjedtebb - radiátorok kereskedelmi megnevezése RADIK KLASIK, míg a különböző kivitelű alsó bekötésű lapradiátorokat RADIK VK néven forgalmazzuk. Rendkívül kedvelt és keresett lapradiátor az alsó és középső bekötésű RADIK VKM, amely jelentős mértékben leegyszerűsíti és meggyorsítja fűtésrendszer szerelését. A hagyományos lapradiátor szortimentet sima előlappal szerelt dizájn lapradiátorok (RADIK PLAN) illetve higiénikus kivitelű (RADIK CLEAN és RADIG HYGIENE) fűtőtestek egészítik ki. Az előnyök között említést érdemel a KORADO fűtőtestek ötletes csomagolása is. Az általunk alkalmazott csomagolás nem csak a tárolás, szállítás és mozgatás közben védi meg a radiátort, hanem aktívan támogatja a tiszta szerelést is. A radiátorról a védő csomagolást csak a vakolási, festési vagy egyéb falburkolási munkák teljes befejezése után kell eltávolítani.

A lapradiátorok mellett a KORADO cég másik fontos terméke a KORALUX márkanéven forgalmazott csőradiátor család. Csőradiátorokat krómozott vagy különböző színárnyalatú változatokban gyártunk. A csőradiátor családban különböző dizájn változatok is megtalálhatók, széles méretválasztékban és különböző bekötési módokkal. A csőradiátorokba elektromos fűtőtest is beépíthető, így a csőradiátor a fűtési rendszertől függetlenül, illetve azzal kombinálva is használható.

Jól fűt és még szép is
A KORADO cég egyik legújabb terméke a KORATHERM fűtőtest család. A vevőink igényeit figyelembe véve fejlesztettük ki a KORATHERM dizájn fűtőtest sorozatot. A fűtés alapfunkció mellett ezek a fűtőtestek esztétikai és belsőépítészeti igényeket is kielégítenek, ez a radiátor a modern belsőépítészet elválaszthatatlan része.
Célunk, hogy olyan kínálatot tegyünk a vevőink elé a dizájn fűtőtestekből, amelyekből bárki, bármilyen elhelyezési és belsőépítészeti ötletet megvalósíthat, a különböző méretek, bekötési módok és gazdag színválaszték segítségével.
A KORATHERM fűtőtest választékból a legigényesebb vevőink is egyedi, valamint a helyiséghez esztétikailag is tökéletesen illő fűtőrendszert állíthatnak össze.

A Dunaterm radiátor
A fűtési rendszerek modern trendjeinek, a környezetvédelemnek, valamint a gyártási technológiák optimalizálásának a kihívására adott válaszként már az elmúlt évben előkészítettünk egy saját márkanevű terméket Magyarországra.     
A terméknek a RADIK KLASIK termékcsalád adta az alapját. Konkrétan a DUNATERM márkanévvel felruházott lapradiátor családról van szó. A DUNATERM lapradiátorok gyártása során a hagyományos RADIK lapradiátorokkal azonos alapanyagokat és gyártási eljárásokat alkalmazzuk. Ezeket a lapradiátorokat a nálunk megszokott minőségben, az általánosan alkalmazott gyártásközi és végellenőrzésekkel gyártjuk, így teljes mértékben megfelelnek az EN 442 európai szabvány követelményeinek és az ISO 9001:2008 szigorú minőségirányítási rendszer előírásainak. A DUNATERM radiátorok felületvédelme teljes egészében megfelel a RADIK lapradiátorok kiváló minőséget biztosító felületvédelmének, így ezeknél a  radiátoroknál is garantált a magyar piacon egyedülállóan hosszú élettartam és csúcsminőség. A DUNATERM radiátorokat a modern fűtési rendszerek maximális hatékonyságának a kihasználásához fejlesztettük ki, messzemenően figyelembe véve az optimális ár/teljesítmény arányt.