logo.jpg A KORADO acéllemez radiátorokat Európa egyik legkorszerűbb gyárában készíti a csehországi KORADO cégcsoport. A  nagy múltú (45 éves)  gyárat 2008-11 között korszerűsítették, és azóta 4 soron  3 millió darab radiátort tudnak gyártani. Eddig a világ több mint 40 országában 25.000.000 radiátort értékesítettek.
02.jpg A KORADO folyamatosan ellenőrzi a beszállított anyagok és a késztermékek  minőségét, miközben preferálja  a környezetbarát technológiák és anyagok alkalmazását. Rendelkeznek minden fontosabb európai tanúsítással és minősítéssel  DEKRA, EN442, CE, RAL (német), BSI (angol), stb..
Valamennyi radiátoruk a Magyarországon jelenleg kapható radiátorok többségénél korszerűbb, úgynevezett kataforézises felületvédelmet kap. Ez a technológia biztosítja a stabil, korrózióálló, hermetikus, mechanikai hatásoknak is ellenálló alapozóréteg kialakulását a radiátor felületén. Ennek köszönhető a termékek hosszú élettartama. A folyamatos innováció és minőségvizsgálat a garancia a termék minőségére.

 

Tipusai:

Radik KLASIK    bővebben...>> Koratherm   bővebben...>>
Radik szelepes  bővebben...>> Koralux csőradiátorok   bővebben...>>